utorak, 6. srpnja 2010.

Okupana Spermom

Hodala je, sporim, gipkim korakom, uživajući u svojoj seksualnoj pojavnosti. Pobuđivala ju je vlastita samodopadnost i nagovještaj putene noći koju je obećavalo njeno vlastito tijelo. Nasmiješila mu se prolazeći dnevnom sobom, tako ženski nadmoćno i izazovno. On je sjedio opušteno, kao i obično, pogledavši ju samo na tren, ležerno i nezainteresirano. Već je znao tu igru, ali do njega nikada nisu dopirale manipulacije ženskog tijela, jer, poznavao ga je koliko i svoje. I bolje!

Pružila mu je čašu, nagnuvši se i više nego je potrebno, a potom diskretno, čak pristojno, sjela uz rub naslonjača, ne dodirujući svojim tijelom njegovo. Obliznula je rub usana u želji da nešto kaže, ali se on okrenuo neočekivano naglo i nadvio se, zbunivši ju mirisom svoje blizine, mirisom muškarca koji ne trpi igrice. A onda je nestao prostor za razmišljanje i planiranje, zatvorila je oči pojačavajući tako užitak iščekivanja. Očekivala je ruku na vratu i dodir usnama, ali on jednom rukom obuhvati njena zapešća iza leđa i polegne ju otkrivajući njena prsa, bijela, nezaštićena.

Pokušala je instiktivno izvući jednu ruku, ali ju on pritisne svojim tijelom čvršće. Njegove usne, nekoliko milimetara od njenih. Osjeća njihovu vrelinu, osjeća njegovu želju, ali strah, iznenađenje, nemoć u njoj, zaustavljaju vrijeme. On drugom, slobodnom rukom, strgne majicu sa sebe i čvrsto joj sveže ruke iza leđa. Pridigne ju i nasloni prsima na naslon, a drugu ruku spusti među blago rašireno međunožje.

Dok su prsti njegove desne ruke prebirali po njenoj vlažnoj unutrašnjosti, ljevicom ju uhvati za kosu i tako napravi puteni luk ženskog tijela koje je spremno. Ogrtač joj je spuznuo s ramena, a on ju ugrize za lijevo rame, oblizujući potom mjesto ugriza. Kada je njegov treći prst popunio prazninu u njoj ispustila je dug molećiv uzdah. Opkoračio ju je nogama, osjetila je njegovu nabreklost na stražnjici. Ljubio ju je po vratu kratkim, isprekidanim poljupcima-ugrizima, znao je da je spremna, ali ju je namjerno ostavljao neispunjenom. Stavio je obje ruke na naslon dotičući nadlakticama njen vrat.

Pokušala ga je poljubiti u ruku, ali on joj vrati glavu na naslon, i, držeći je jednom rukom za potiljak, uđe u nju straga, snažno, naglo, bez upozorenja. Vrisnula je od iznenađenja i trenutnog bola, ali osjećaj savršene ispunjenosti i dodir njegovih jaja na stražnjici, krik su preoblikovali u pohotni uzdah. Ševio ju je bez riječi, bez glasa, ritmički brzo, vadeći ga i zabijajući do kraja. Dlanom joj je držao vrat, podižući bradu, onemogućivši joj tako ijedan pokret tijelom. Kada je osjetio da joj se bliži vrhunac, izvukao ga je skoro do kraja i samo užarenim glavićem kratko i sporo prodirao i izlazio iz nje, produžavajući tako njenu agoniju.

Ruke su joj se ukočile i pomodrjele, ali ona to nije osjećala. Osjećala je samo onu jednu točku duboko u sebi, točku koja vapi za njegovom tvrdoćom. Potom ju je u nekoliko brzih, dubokih poteza, zabijajući se u nju do kraja, doveo do orgazma koji je eksplodirao u njoj vulkanski, oslobodivši njeno tijelo valom sokova i krikom iz utrobe. I prije nego je uspjela uhvatiti dah, povukao ju je za kosu do svog međunožja i strpao joj kurčinu u usta, a da ga nije stigla ni pogledati u lice.

Boreći se za zrak, ispunjena mesom s okusom vlastitih sokova, uspjela je ostati toliko pribrana da snažno otvori usta i ispruži jezik kako ga ne bi ozlijedila zubima u tim naletima što joj kradu zrak. Svršio je uhvativši ju za kosu, dok je, držeći ga desnicom, udarao po njenim poluotvorenim usnama, bradi, licu. Nikad nije vidjela tako božanstveno dobar, lijep kurac. Ali ne zadugo. Odmah ga je strpao u kratke hlače koje su cijelo vrijeme bile samo spuštene, prošao rukom kroz kosu, ispio ponuđeno piće, uzeo ključeve sa stola i izišao iz kuće.

Ostala je klečeći na podu, svezanih ruku, sa spermom po licu i s mješavinom tuge i snažnog uzbuđenja pomislila: Nismo se poljubili!

1 komentar:

  1. Blog je sada prebačen na ovu adresu
    http://napaljenibisexpar.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši